اطلاعیه شماره 1 در رابطه با جلسه مصاحبه متقاضیان دکتری 1402

با سلام و احترام خدمت متقاضیان ورود به دوره دکتری مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی مشهد،

نکات زیر در خصوص جلسه مصاحبه دکتری به استحضار رسانده می شود:

جلسه مصاحبه دکتری (شامل متقاضیانی که در آزمون کتبی شرکت نموده و حد نصاب لازم را کسب کرده اند و متقاضیان سهمیه استعدادهای درخشان) به شکل حضوری در روز یکشنبه 11 تیرماه برگزار خواهد شد. جزئیات زمانبندی متعاقبا و در اطلاعیه های بعدی ارائه خواهد شد.

توصیه می شود در مدت زمان باقیمانده تا برگزاری جلسه مصاحبه، با اساتیدی که امسال برای پذیرش دانشجوی دکتری اعلام ظرفیت نموده اند مذاکره انجام شود. ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری در گروه مهندسی صنایع امسال 3 نفر می ­باشد.

لیست اساتیدی که امسال اعلام ظرفیت نموده اند به شرح زیر است:

• دکتر رضوی
  • دکتر شادمان
  • دکتر سالاری

برای اطلاع از نحوه برقراری ارتباط با این اساتید و همچنین آشنایی با زمینه های تحقیقاتی ایشان، به این لینک مراجعه کنید.

همچنین با عضويت در کانال تلگرام(iefum@) گروه، می‌توانید به‌صورت لحظه‌ای از آخرين اخبار گروه مطلع شويد.

tick icon 1

پرسش های متداول